Moeder aarde reading

______

Moeder Aarde Reading

moeder aarde reading

Een bron van wijsheid en helende kracht vanuit De Bron met de natuur, volgens de Indiaanse traditie. De Indianen geloven in het Grote Mysterie, wat bij ons westerlingen bekend staat als Het Licht, De Bron of De Almachtige. Zij leven met respect voor alles wat is, in deze wereld en daarbuiten. Denk hierbij aan de zon en de maan, het water, de sterren, maar ook bomen (het Staande Volk) en de rotsen (het Stenenvolk). Zij leven samen met al deze elementen van de natuur en met alle verschillende volkeren. Uitgangspunt hierbij is, dat alles goed is en met respect behandeld wordt. En een mens kan leren van alles wat op je pad komt, je hebt de keuze om dit te doen of om dit te negeren. Kies je voor het negeren, dan is de kans groot dat het nogmaals op je pad komt, totdat je de les tot je hebt genomen.
Moeder Aarde kaarten leren je om je persoonlijk talent te gaan gebruiken. Ze openen de deur naar je Pad op Aarde, een manier van denken, van leven en van
zijn, samen met de natuur en alles wat je omringt. Leggingen met Moeder Aarde en/of Medicijnwielkaarten hebben tijd en overdenking nodig. Uitgebreide Moeder Aarde en of Medicijnwielreadings worden alleen in de praktijk gegeven en niet via een Skypesessie. Een reading met deze kaarten duurt een uur. Online is het mogelijk om een kaart met een leerpunt voor dat moment te ontvangen, met daarbij de kaart van de Totem die hierbij helpt.

moeder aarde reading

Patroon van de Maïsstengel: zorgt voor een vriendelijke herinnering aan de
schoonheid, die je kunt ervaren als je er voor open staat.
Patroon van Grootvader Zon/Grootmoeder Maan: geeft richting aan de evenwichtige aard tussen onze vrouwelijke en mannelijke kanten.
– Patroon van de Vier Windrichtingen: geeft richting aan spiritualiteit, vertrouwen, innerlijke waarheden en wijsheid.
Patroon van de Tipi: geeft een overzicht van de ontvangen levenslessen en hoe je daar verder mee zult omgaan. Patroon van de levensboom: geeft richting als je in onmin leeft met jezelf of je omgeving. Patroon van de Heilige Berg: geeft de richting van je leven aan als een adelaar, met het perspectief van bovenaf.
Patroon van Inwijding: leert je je Totem kennen en laat je de les zien die je moet leren.

Readings Medicijnwiel:
– Patroon van de Weg: Geeft de globale informatie over je levensweg.
– Patroon van het Medicijnwiel: Geven de aspecten van je persoonlijkheid waarover moet nadenken.
– Patroon van het huis van de Zon: Geeft informatie over hoe anderen je zien.
Patroon van het huis van de Maan: Geeft informatie over je innerlijke
onderbewuste.
– Vlinderpatroon: Geeft informatie om het resultaat van projecten of
samenwerkingen te bepalen.
– Patroon van Vader Hemel/Moeder Aarde: Herstelt je evenwicht in drukke tijden en momenten van verwarring.

 

geÏnteresseerd in de behandeling?

Volg ons op Social Media!