engelen reading

______

Engelen Reading

engelen reading

Hoe mooi is het, om te weten, dat we altijd omringd zijn door Engelen. De Engelen staan altijd klaar om te helpen, bij wat je ook wil of moet doen, in iedere situatie. Vraag het de Engelen en ze omringen je met de liefde, kracht en energie vanuit het Licht. Heb je problemen of vragen, de Engelen willen je graag helpen om deze op te lossen. Heppie Soul werkt met diverse sets Engelenkaarten van Doreen Virtue en vanuit direct contact met de Engelen. Met behulp van de kaarten en de berichten die doorkomen, krijg je antwoord op je vragen. Engelen voorspellen niet de toekomst, je hebt als mens tenslotte een vrije wil om keuzes te maken. En die keuzes bepalen welke weg je bewandeld. Wel willen de Engelen je een richting wijze die je zou kunnen bewandelen, maar nogmaals de keuze ligt bij ieder mens zelf. Wil je meer inzicht in een bepaalde situatie, of misschien wel in je totale leven. Moet je een belangrijke keuze maken en kom je er niet uit. Voel je je onzeker of alleen en heb je een zetje in de goede richting nodig? Heppie Soul wil je graag helpen in het contact met de Engelen en de uitleg van de boodschappen die zij doorgeven. Er zijn diverse kaartleggingen mogelijk en die zijn afhankelijk van de vraag of situatie.

3-kaart legging:
– geeft inzicht in verleden, dit moment en de zeer nabije toekomst als er geen andere keuzes worden gemaakt.
– Voor contact met je Beschermengel of overleden dierbaar persoon.

5-kaart legging
hier vallen alle kaartlegging van meer dan 3 kaarten onder:
– Tweelingziel
– Nieuwe liefde
– Levensdoel
– Overvloed
– Healing
– Boodschap van de Engelen

 

engelen reading in de praktijk

Het is mogelijk om een Engelensessie af te spreken in de praktijk.
Het is gebruikelijk dat deze sessie een half uur duurt. Hierbij wordt er één lezing gedaan van 3 tot 5 kaarten. Zijn er meerdere kaartlezingen wenselijk, dan kan dat natuurlijk ook, maar ga dan uit van een sessie van een uur.
Engelensessie via Skype: Vindt je het prettig om de kaartlegging op het moment zelf mee te maken, maar wil of kan je niet naar de praktijk komen? Geen enkel probleem, dan gaat de kaartlegging via Skype. Hiervoor wordt dan een afspraak in gepland en is de kaartlegging via de computer live mee te maken. Een Skypesessie wordt berekend als een sessie in de praktijk en duurt een half uur. Graag bij de opmerking in het contactformulier je voorkeur voor datum en tijd aangeven.
Engelensessie online: Hiervoor kan je het contactformulier gebruiken of een mail sturen met daarin je gegevens, naam, leeftijd, globale omschrijving van je situatie en natuurlijk de vraag die je hebt aan de Engelen. Let goed op dat je mailadres vermeld is, anders is het niet mogelijk om te antwoorden! Binnen 24 uur, na ontvangst van je betaling, ontvang je per mail de Engelenreading met uitleg en één of meerdere foto’s van de getrokken kaarten.
Naast deze Engelenkaartreadings is het ook mogelijk om de Facebookpagina van Heppie Soul te volgen. Hier wordt iedere week, op maandag, een kaart voor die week gelegd.

geÏnteresseerd in de behandeling?

Volg ons op Social Media!