bloesem therapie

______

Bloesemtherapie

bloesem therapie op basis van bloesem remedies nederland

Heppie Soul heeft de bewuste keuze gemaakt om te werken met Bloesem Remedies Nederland. De meeste cliënten van Heppie Soul wonen in Nederland en daarom voelt hetgoed om te werken met remedies, die in Nederland gemaakt worden van Nederlandse producten.

Hier zijn twee uitzonderingen op: Het Rode Bosvogeltje is hier erg zeldzaam. Het Rode Bosvogeltje is geprepareerd in de Pyreneeën waar zij nog volop groeit. Wilde soorten tulpen zijn inmiddels zeldzaam in Nederland, hierdoor wordt de Yellow Star Tulip geprepareerd inCalifornië, U.S.A..

wat zijn bloesem remedies

De Bloesem Remedies zijn gemaakt van de bloesems van wilde of biologisch geteelde planten, bomen of struiken. Het is een zeer verfijnde vorm van natuurgeneeswijzen. De remedies helpen bij het in balans brengen van de geest, zodat het zelfgenezend vermogen van het lichaam weer kan zorgen voor een totale balans zowel mentaal als fysiek. De remedies worden gebruikt bij een onbalans van gemoedsgesteldheden of emoties. Deze onbalans kan de vitaliteit en gezondheid van een mens aantasten. Bloesem remedies zijn
katalysators, die helpen met het verkrijgen van inzicht in het bewustzijn. Zo is bijvoorbeeld angst, geen angst, maar het ontbreken van moed. De Bloesem Remedies helpen en geven inzicht over de weg naar moed en hoe dit weer te vinden, zonder dat hierbij de angst wordt onderdrukt.

Innemen van de Bloesemremedies
U krijgt een doseerflesje met hierin de remedies die speciaal voor u geselecteerd zijn. Advies is om het remedie 4 tot 6 keer per dag in te nemen. Het doseerflesje even schudden voor gebruik. Dosering per keer is 4 druppels onder de tong, hierbij geen contact maken met de mond, in verband met de houdbaarheid van de remedie.

Momenten van inname:
– Direct na het opstaan;
– Voor iedere maaltijd;
– Voor het slapen gaan.
De dagdosering in 1 keer innemen heeft niet het gewenste effect.
Bij het toenemen van de klachten, door bewustwording, is het mogelijk om in plaats van 6 keer per dag, 12 keer per dag 4 druppels in te nemen. Natuurlijk kunt u ook even contact op nemen met Heppie Soul, zodat u een op maat advies krijgt.

Bron www.bloesemremedies.com

geÏnteresseerd in de behandeling?

Volg ons op Social Media!