aura & chakra healing

______

Aura & Chakra Healing

aura & chakra healing.

Ieder mens heeft een Aura, dat is een energielaag om het lichaam heen. Het Aura van iemand is voor de meeste mensen niet of lastig te zien is. Wel kunnen de
meeste mensen iets voelen of onbewust ervaren van het aura, als ze iemand ontmoeten. Iemands Aura kan er wel voor zorgen dat je iemand bij het eerstecontact direct aardig vindt of juist helemaal niet. Het Aura staat in verbinding met de 7 hoofdchakra’s van het lichaam. De Chakra’s in het lichaam zijn de knooppunten waardoor de levensenergie stroomt en zijn metelkaar verbonden door de ruggengraat. Ze zien er uit als een soort wiel dat in de vorm van een trechter naar de ruggengraat toeloopt. Chakra’s twee tot en met zesbevinden zich zowel aan de voorzijde van het lichaam als aan de achterzijde.

wat gebeurd er tijdens healing?

Met een Aura & Chakra healing worden blokkades in je levensenergie opgelost, waardoor de energie weer goed kan gaan stromen. Het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. Hierdoor is er direct na de behandeling al een lichter gevoel. De energie gaat stromen en daar door vindt je rust, balans en ligt de weg naar geluk weer open. In bepaalde gevallen zijn meerdere sessies wenselijk. Behandeling vindt plaats op de behandeltafel of op een stoel. Hierbij mag de kleding aanblijven. De behandeling vindt vooral plaats in de Auralaag, net buiten het lichaam, als er wel directe aanraking nodig is betreft dit meestal de schouders en het hoofd. Tijdens de behandeling is het mogelijk om een lichte tinteling te voelen en of een gevoel van warmte.

DE ZEVEN CHAKRA’S

Wortelchakra is het eerste Chakra. Het geeft aan hoe je geaard bent, je stabiel en veilig voelt. Dit Chakra heeft de kleur rood.
Sacraal Chakra is het tweede Chakra en zit net onder je navel. Het zorgt er voor hoe je met relaties om gaat, hoe je beweegt of je creatief bent en staat voor seksualiteit. Dit Chakra heeft de kleur oranje.
Zonnevlecht Chakra is het derde Chakra. Het geeft aan hoe het zit met je
zelfwaardering, blijheid, energie, opkomen voor jezelf en je daadkracht. Dit Chakra heeft de kleur geel.
Hartchakra is het vierde Chakra. Het staat voor de verschillende vormen van liefde in je leven, voor jezelf en voor anderen en verder voor vertrouwen en hoop. Dit Chakra is ook de verbinding tussen de drie onderste Chakra’s, die staan voor je lichaam, en de bovenste drie Chakra’s, die staan voor je geest. Dit Chakra heeft de kleur groen.
Keelchakra is het vijfde Chakra. Het staat centraal voor communicatie, communicatie met jezelf en met anderen, het goed kunnen uiten van je gedachten, gevoelens en je eigen mening. Dit Chakra heeft de kleur blauw.
Voorhoofdchakra is het zesde Chakra. Dit staat voor je
geweten, je intuïtie en die keuzes die je maakt in het leven. Dit Chakra heeft de kleur indigo.
Kruinchakra is het zevende Chakra. Dit staat voor het stromen van de energie door je lichaam, spirituele ontwikkeling en je compleet voelen in je lichaam, maar ook van wijsheid. Dit Chakra heeft de kleur helder wit of violet.

geÏnteresseerd in de behandeling?

Volg ons op Social Media!